Etiqueta valentí junyent

Els periodistes conviden a l'alcalde de Manresa a passar comptes de mitja legislatura en un debat obert

POLÍTICA. La Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i els mitjans de comunicació locals organitzen el dimecres 21 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, un acte públic conjunt de balanç dels dos anys de govern de Valentí Junyent.

La ciutat reconeix la tasca d’El Pou de la gallina en un acte a l’Ajuntament

Tot i la baixa de Joan Cornet a última hora, l’associació cultural editora de la revista va aconseguir reunir al saló de sessions a tots els alcaldes de l’etapa democràtica, als quals va lliurar una reproducció de l’emblemàtic personatge de còmic Oleguer Bisbal. L’Ajuntament va correspondre-hi, en nom de la ciutadania, amb una placa commemorativa. Recull d'imatges

«La ciutat no es pot permetre tenir col·lectius de funcionaris poc motivats»

ENTREVISTA.  Després de parlar-nos de l'estil que infon al seu mandat, us oferim la segona part de l'entrevista amb Valentí Junyent, centrada en el conflicte amb la Policia Local. Restarà l'última entrega de l'entrevista, en la qual repassarem diversos fronts de polèmica municipal.  
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.