Etiqueta vins del bages

Tinoi 2017

VINS DEL BAGES. Un cop més us parlo d’un projecte que em té enamorat: Vinyas d’Empremta. Any rere any creix en nivell de vinificació. Treballa 6 hectàrees de vinya, de les quals 2 són centenàries i la resta joves, que no produeixen encara. En un futur proper podrà arribar a les 6.000 ampolles/any. Producció exclusiva de les seves vinyes treballades de forma natural, sense modificar les propietats de la varietat ni del tipus de vi. 

Avinius Merlot – Syrah 2017

VINS DEL BAGES. Aquest celler tan petit d’Avinyó ja s’ha fet gran. Va començar fa uns anys com a aficionat i amb la il·lusió d’elaborar el seu propi vi. Al principi, els seus familiars i amics vam ser els conillets d’índies, fins que va contractar un enòleg amb experiència i en dos o tres anys ha aconseguit un bon nivell. 

Instants de Flor 2017, de les Acàcies

VINS DEL BAGES. Vi blanc elaborat per un nou celler de la DO Pla de Bages, Les Acàcies, situat a Avinyó, que presumeix de ser el més petit del món. La filosofia és la de fer produccions limitades i numerades, d’excel·lent qualitat. 

5 Somades 2017 de Vinyes de Castellgalí

VINS DEL BAGES. Elaborat 100% amb la varietat Picapoll Blanc, el nom prové de la càrrega que podia transportar un ase. Cinc somades són els kg de raïm que s’han fet servir.

Jaume Vilanova blanc 2016 (Mas de Sant Iscle)

VINS DEL BAGES. Al celler Mas de Sant Iscle, en la seva trajectòria de crear i desenvolupar vins nous, neix Jaume Vilanova blanc 2016. Les vinyes són conreades en una de les zones més privilegiades al bell mig del Pla de Bages. 

Artium picapoll bota 2017

VINS DEL BAGES. Un vi 100% picapoll amb molta personalitat, elegant, subtil i perfumat. La fusta no l’embafa gens ni mica. Per beure’l en un segon o tercer any millor.

Entrebosc Negre 2015 (Mas Pubill)

VINS DEL BAGES. Tenim a la copa un vi que se surt del que és habitual, cosa meritòria. No busquem ni potència ni múscul. Tampoc fragilitat, ni lleugeresa, ni subtilitat.

Vitis Picapoll

VINS DEL BAGES. L’any 2016 va néixer la primera cervesa elaborada al Bages a partir de la varietat de cep bagenca per excel·lència: "picapoll". 

¾ de Quinze, de Fargas-Fargas

VINS DEL BAGES. Novetat sortida al mercat de la collita 2015 del Quim Fargas, els tres quarts de litre de l’ampolla són el cupatge dels tres raïms representatius del celler: Ull de llebre, Merlot i Cabernet sauvignon, en la mateixa proporció. Total, 9.000 litres. 

La Rasa d’Exibis 2014

VINS DEL BAGES. Can Serra dels Exibis és un celler ubicat a Navàs. Disposa de 3,5 hectàrees de vinya repartida en parcel·les disperses. El celler gaudeix d’unes instal·lacions amb tecnologia puntera. Projecte de la família Cots que neix amb la intenció d’elaborar vins ecològics biodinàmics, tècnica en la qual són pioners al Bages. 
Pàgina 1 de 5
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.