Etiqueta vins del bages

Vitis Picapoll

VINS DEL BAGES. L’any 2016 va néixer la primera cervesa elaborada al Bages a partir de la varietat de cep bagenca per excel·lència: "picapoll". 

¾ de Quinze, de Fargas-Fargas

VINS DEL BAGES. Novetat sortida al mercat de la collita 2015 del Quim Fargas, els tres quarts de litre de l’ampolla són el cupatge dels tres raïms representatius del celler: Ull de llebre, Merlot i Cabernet sauvignon, en la mateixa proporció. Total, 9.000 litres. 

La Rasa d’Exibis 2014

VINS DEL BAGES. Can Serra dels Exibis és un celler ubicat a Navàs. Disposa de 3,5 hectàrees de vinya repartida en parcel·les disperses. El celler gaudeix d’unes instal·lacions amb tecnologia puntera. Projecte de la família Cots que neix amb la intenció d’elaborar vins ecològics biodinàmics, tècnica en la qual són pioners al Bages. 

Piotxa 2016

VINS DEL BAGES. És una de les joies de la comarca, concretament de Navàs, o dels replans del Berguedà, com ells remarquen en la contraetiqueta. 

Mas de Sant Iscle Picapoll 2017

VINS DEL BAGES. La família Vilanova del Mas de Sant Iscle des dels seus inicis va recuperar, plantar i vinificar la varietat Picapoll. Antigament, a causa de la seva pell gruixuda, la feien pansir i així la podien menjar a l'hivern.  

Toc 2016 Solergibert

VINS DEL BAGES. Vi negre elaborat amb Cabernet Sauvignon i Merlot pel celler Solergibert. Mostra la tipicitat del nostre microclima, un terreny amb argiles fredes i les vinyes envoltades de bosc i d’herbes aromàtiques (romaní, fonoll, farigola), amb estius amb canvi tèrmic nit/dia accentuat, necessari per a l’elaboració de grans vins. 

Sumoll edició limitada, de Vins Grau

VINS DEL BAGES. Nou producte de Vins Grau, de Maians, fruit del treball dut a terme des de fa dos anys, per aconseguir una nova col·lecció de vins monovarietals, entre els quals el sumoll. La idea va ser elaborar vins seguint les tècniques dels nostres avantpassats, intentant obtenir la màxima semblança possible. 

Abadal Mandó 2015

VINS DEL BAGES. Abadal presenta un vi nou de la varietat Mandó. Important recuperació del patrimoni enològic i de la identitat del territori, emulant l'esplendor d'inicis del segle XX. 

Oller del Mas Samsó 100%

VINS DEL BAGES. Un projecte recent de l’Oller del Mas és una aposta de futur: posar en valor la varietat Samsó, aconseguir un gran vi que reflecteixi la història, la tradició i la identitat del Pla de Bages, comarca de llarga trajectòria vitivinícola. 

Collbaix Singular d’Àmfora Negra 2014

VINS DEL BAGES. Aquest vi és la màxima expressió del Celler El Molí. És una producció molt petita, de només 288 ampolles i les varietats són: 66 % de Sumoll i 33 % de Mandó, en tots dos casos produïdes en vinyes recuperades al Bages. 
Pàgina 1 de 4
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.