Etiqueta vins del bages

La Rasa d’Exibis 2014

VINS DEL BAGES. Can Serra dels Exibis és un celler ubicat a Navàs. Disposa de 3,5 hectàrees de vinya repartida en parcel·les disperses. El celler gaudeix d’unes instal·lacions amb tecnologia puntera. Projecte de la família Cots que neix amb la intenció d’elaborar vins ecològics biodinàmics, tècnica en la qual són pioners al Bages. 

Piotxa 2016

VINS DEL BAGES. És una de les joies de la comarca, concretament de Navàs, o dels replans del Berguedà, com ells remarquen en la contraetiqueta. 

Mas de Sant Iscle Picapoll 2017

VINS DEL BAGES. La família Vilanova del Mas de Sant Iscle des dels seus inicis va recuperar, plantar i vinificar la varietat Picapoll. Antigament, a causa de la seva pell gruixuda, la feien pansir i així la podien menjar a l'hivern.  

Toc 2016 Solergibert

VINS DEL BAGES. Vi negre elaborat amb Cabernet Sauvignon i Merlot pel celler Solergibert. Mostra la tipicitat del nostre microclima, un terreny amb argiles fredes i les vinyes envoltades de bosc i d’herbes aromàtiques (romaní, fonoll, farigola), amb estius amb canvi tèrmic nit/dia accentuat, necessari per a l’elaboració de grans vins. 

Sumoll edició limitada, de Vins Grau

VINS DEL BAGES. Nou producte de Vins Grau, de Maians, fruit del treball dut a terme des de fa dos anys, per aconseguir una nova col·lecció de vins monovarietals, entre els quals el sumoll. La idea va ser elaborar vins seguint les tècniques dels nostres avantpassats, intentant obtenir la màxima semblança possible. 

Abadal Mandó 2015

VINS DEL BAGES. Abadal presenta un vi nou de la varietat Mandó. Important recuperació del patrimoni enològic i de la identitat del territori, emulant l'esplendor d'inicis del segle XX. 

Oller del Mas Samsó 100%

VINS DEL BAGES. Un projecte recent de l’Oller del Mas és una aposta de futur: posar en valor la varietat Samsó, aconseguir un gran vi que reflecteixi la història, la tradició i la identitat del Pla de Bages, comarca de llarga trajectòria vitivinícola. 

Collbaix Singular d’Àmfora Negra 2014

VINS DEL BAGES. Aquest vi és la màxima expressió del Celler El Molí. És una producció molt petita, de només 288 ampolles i les varietats són: 66 % de Sumoll i 33 % de Mandó, en tots dos casos produïdes en vinyes recuperades al Bages. 

Mas de Sant Iscle Gewürztraminer 2016

VINS DEL BAGES. El Jaume Vilanova, en el seu afany de crear nous vins, ja fa temps que va creure en la varietat Gewürztraminer, procedent d’Alsàcia. 

Fargas-Fargas Macabeu-Chardonnay 2016

VINS DEL BAGES. Un dels cellers més petits de la DO Pla de Bages, totalment artesanal, elabora vins tradicionals. Disposa d’unes vinyes d’Ull de Llebre i Macabeu excel·lents. 
Pàgina 1 de 4
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.