Etiqueta vins del bages

5 Somades 2017 de Vinyes de Castellgalí

VINS DEL BAGES. Elaborat 100% amb la varietat Picapoll Blanc, el nom prové de la càrrega que podia transportar un ase. Cinc somades són els kg de raïm que s’han fet servir.

Jaume Vilanova blanc 2016 (Mas de Sant Iscle)

VINS DEL BAGES. Al celler Mas de Sant Iscle, en la seva trajectòria de crear i desenvolupar vins nous, neix Jaume Vilanova blanc 2016. Les vinyes són conreades en una de les zones més privilegiades al bell mig del Pla de Bages. 

Artium picapoll bota 2017

VINS DEL BAGES. Un vi 100% picapoll amb molta personalitat, elegant, subtil i perfumat. La fusta no l’embafa gens ni mica. Per beure’l en un segon o tercer any millor.

Entrebosc Negre 2015 (Mas Pubill)

VINS DEL BAGES. Tenim a la copa un vi que se surt del que és habitual, cosa meritòria. No busquem ni potència ni múscul. Tampoc fragilitat, ni lleugeresa, ni subtilitat.

Vitis Picapoll

VINS DEL BAGES. L’any 2016 va néixer la primera cervesa elaborada al Bages a partir de la varietat de cep bagenca per excel·lència: "picapoll". 

¾ de Quinze, de Fargas-Fargas

VINS DEL BAGES. Novetat sortida al mercat de la collita 2015 del Quim Fargas, els tres quarts de litre de l’ampolla són el cupatge dels tres raïms representatius del celler: Ull de llebre, Merlot i Cabernet sauvignon, en la mateixa proporció. Total, 9.000 litres. 

La Rasa d’Exibis 2014

VINS DEL BAGES. Can Serra dels Exibis és un celler ubicat a Navàs. Disposa de 3,5 hectàrees de vinya repartida en parcel·les disperses. El celler gaudeix d’unes instal·lacions amb tecnologia puntera. Projecte de la família Cots que neix amb la intenció d’elaborar vins ecològics biodinàmics, tècnica en la qual són pioners al Bages. 

Piotxa 2016

VINS DEL BAGES. És una de les joies de la comarca, concretament de Navàs, o dels replans del Berguedà, com ells remarquen en la contraetiqueta. 

Mas de Sant Iscle Picapoll 2017

VINS DEL BAGES. La família Vilanova del Mas de Sant Iscle des dels seus inicis va recuperar, plantar i vinificar la varietat Picapoll. Antigament, a causa de la seva pell gruixuda, la feien pansir i així la podien menjar a l'hivern.  

Toc 2016 Solergibert

VINS DEL BAGES. Vi negre elaborat amb Cabernet Sauvignon i Merlot pel celler Solergibert. Mostra la tipicitat del nostre microclima, un terreny amb argiles fredes i les vinyes envoltades de bosc i d’herbes aromàtiques (romaní, fonoll, farigola), amb estius amb canvi tèrmic nit/dia accentuat, necessari per a l’elaboració de grans vins. 
Pàgina 1 de 4
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.