Etiqueta ue

Les presons invisibles: els CIEs

DOCUMENTAL-ANÀLISI. Cada vegada hi ha més organitzacions que es mobilitzen per aconseguir el tancament dels Centres d'Internament per a Estrangers (CIEs), presons a l'ombra que priven de llibertat a les persones per no tenir els documents en regla. Us oferim un documental, en exclusiva, d'unes estudiants de Postgrau en Ciències Polítiques a la UAB que n'han fet el tema de la seva tesina. Els CIEs ofereixen unes condicions penoses als interns, presoners sense haver delinquit. Aquest cap de setmana s'ha celebrat unes jornades europees contra aquests centres.

«Els independentistes arribarem a més llocs dividits»

ENTREVISTA. Jaume Vallcorba (Sant Feliu de Codines, 1954), enginyer tècnic industrial, és el president de la Fundació Catalunya Estat, un dels diversos ‘lobbies’ proindependentistes, creat arran de la sortida del Cercle Català de Negocis (CCN) d’11 dels 13 membres que en formaven la directiva. Vallcorba es dedica a temps complet a la Fundació. Fou convidat per Oló per la Independència a impartir una conferència al municipal bagenc sobre les raons de l’Estat propi.

L'ANC i la CUP discrepen que una Catalunya independent hagi de formar part de la UE

CRÒNICA. L'esquerra independentista anticapitalista ha posat sobre la taula el seu projecte cap a l'Estat propi, que hauria d'incloure els Països Catalans, en un debat organitzat pel col·lectiu Arran Manresa al Casino. Representants d'organitzacions de l'esquerra socialista independentista han discutit amb Manresa per la Independència i amb una organització anarquista el contingut social de l'Estat propi i quin territori hauria d'abastar.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.