Etiqueta picapoll

Mas de Sant Iscle Picapoll 2017

VINS DEL BAGES. La família Vilanova del Mas de Sant Iscle des dels seus inicis va recuperar, plantar i vinificar la varietat Picapoll. Antigament, a causa de la seva pell gruixuda, la feien pansir i així la podien menjar a l'hivern.  

Entrebosc blanc 2014

VINS DEL BAGES. Nou projecte vitivinícola engegat a Castellfollit del Boix, amb la idea d'elaborar vins amb protagonisme clar de les varietats històriques de casa nostra, però sense deixar de banda les vingudes de fora, com la cabernet franc. 

Isclet blanc 2016

VINS DEL BAGES. Em plau ser testimoni del naixement d'un nou petit gran vi blanc dins de la família dels vins de la DO Pla de Bages: l'Isclet 2016.

Vermut de Picapoll

VINS DEL BAGES. La Cooperativa d’Artés és dels cellers que més ha impulsat la varietat  picapoll al Bages. L’any 1955 ja elaborava vins amb aquesta varietat , fet que va contribuir que  no s’arrenquès aquesta varietat. Des d’aleshores han elaborat vins joves, amb criança en bóta (premi Vinari-14) i la mistela de picapoll com a vi de postres. Ara, l’Anna Berenguer, enòloga i gerent del celler, gran innovadora, ha creat un nou producte: el Vermut de Picapoll. 

Vermut Oller del Mas

VINS DEL BAGES. Una de les últimes produccions incorporades pel celler Oller del Mas és un vermut elaborat a partir de vi de la varietat Picapoll negre. És un vermut fruit d'una maceració de plantes aromàtiques com l'espígol, la farigola i el romaní, collides a la pròpia finca i que li confereixen un caràcter mediterrani i de paisatge.

Sanmartí 1018 Macabeu Picapoll 2015

VINS DEL BAGES. Vi nou, d'un celler incoprorat recentment a la DO, situat al terme municipal de Sallent i amb més de 1000 anys de conreu. Elabora vins ecològics amb varietats que es cultivaven a la finca.

Oller del Mas especial, Picapoll Negre 2013

VINS DEL BAGES. És un vi molt especial, per diversos motius. Varietat autòctona del Bages recuperada pel celler i una alta puntuació en guies de renom. Singularitat reconeguda mundialment.

Pd’a 2011

VINS. El picapoll és la varietat bagenca per excel·lència i l'acabat que assoleix en aquesta proposta feta pel celler Solegibert aporta prestància en l'aposta pels productes més arrelats al territori.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.