Etiqueta pahc

Gairebé un de cada quatre pisos a Manresa està buit

TEMA DEL MES. La capital del Bages és la ciutat catalana amb un percentatge més alt de pisos buits: un 23,8% del total. Segons l’Ajuntament, n’hi ha 7.933 sense ocupar, menys que els 9.434 comptabilitzats per l'Institut Nacional d'Estadística el 2011. Paral·lelament, el Bages és la comarca amb més pisos buits per desnonament, 864 a Manresa. L’emergència per manca d’habitatge es posa de manifest a les assemblees de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), que, des de fa temps, és el principal recurs dels afectats per les execucions hipotecàries. 

«En aquesta crisi, de moment, s’ha anat a salvar el sistema financer. Ara toca salvar les persones»

ENTREVISTA. Des del passat 19 d’octubre , Abel Pié Lacueva és el president de l’Advocacia Catalana. Degà del Col·legi d’Advocats de Manresa des del 2009, exerceix la tasca de mediador al Col·legi d’Advocats i ha format part de la intermediació hipotecària entre el banc i els desnonats, a la casa Amigant.

Glòria Ballús, Núria Picas i la PAHC Bages reben els Oleguer Bisbal 2014

PREMIS OLEGUER BISBAL. En un acte celebrat al Centre Cultural del Casino, la revista va celebrar el seu vint-i-setè aniversari i va lliurar els guardons atorgats per votació popular en les tres categories habituals.

“Si no hagués estat per la PAHC, ens quedàvem al carrer"

VIDA. Miquel Aguilera i Judit Auguets han passat la nit al bloc de pisos buits que ahir dijous va ocupar la PAHC Bages, al carrer Puigcardener, després d'haver-se quedat sense el pis que tenien en propietat a Sant Vicenç de Castellet.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.