Etiqueta merlot

¾ de Quinze, de Fargas-Fargas

VINS DEL BAGES. Novetat sortida al mercat de la collita 2015 del Quim Fargas, els tres quarts de litre de l’ampolla són el cupatge dels tres raïms representatius del celler: Ull de llebre, Merlot i Cabernet sauvignon, en la mateixa proporció. Total, 9.000 litres. 

Toc 2016 Solergibert

VINS DEL BAGES. Vi negre elaborat amb Cabernet Sauvignon i Merlot pel celler Solergibert. Mostra la tipicitat del nostre microclima, un terreny amb argiles fredes i les vinyes envoltades de bosc i d’herbes aromàtiques (romaní, fonoll, farigola), amb estius amb canvi tèrmic nit/dia accentuat, necessari per a l’elaboració de grans vins. 

Vi de finca Arnau Oller 2014

VINS DEL BAGES. Vi de finca és el reconeixement màxim que es pot atorgar a un vi per la qualitat excepcional, singularitat i caràcter únic. El vi de finca s'elabora a partir de raïm procedent d'una mateixa parcel·la. Té unes característiques qualitatives especials a causa del seu clima i orografia. Seria un equivalent al Grand Cru de França.

Roques Albes Reserva 2012

VINS DEL BAGES. El Celler Cooperatiu d’Artés continua actualitzant els seus vins i el celler en si mateix. 

Curull 2015 del celler Vinyas

VINS DEL BAGES. Un cop més marxem cap al "replans del Berguedà", concretament a la zona alta de Navàs, on la família Vinyas elabora els seus vins. Un celler on cada ampolla que s'elabora parla d'un paisatge i d'una història on temps enrere s'havia elaborat molt vi.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.