Etiqueta emprenedoria

La revista El Pou de la gallina de juny parla de les economies alternatives per superar la crisi

TEMES DEL POU. Aquest dijous, 4 de juny, surt a la venda la revista El Pou de la gallina, amb el tema central dedicat "Iniciatives d’Economia Social i Solidària en època de Covid-19". La persona entrevistada a fons és Marc Aloy, proper alcalde de Manresa. A causa de la situació sanitària, queda suspesa la presentació habitual a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino, que esperem reprendre el mes vinent.

“Volíem un espai a Manresa que estigués a l’avantguarda del món de l’escalada”

EMPRENEDORIA. Atenció els enamorats de l’escalada! El Pati Vertical té previst obrir d’aquí a 1 mes. L’Adrià i el Marc estan rehabilitant una nau i construint un rocòdrom amb un munt d’activitats pensades per practicar l’esport, seguint la línia d’espais semblants arreu de Catalunya i Europa. Un projecte jove i innovador que sabem que té molts fans i amb el qual ens satisfà molt tancar l’etapa de la nostra secció d’emprenedoria.

«Vam fer un manual amb estudis de seguretat aeronàutics per gravar amb els drones»

EMPRENEDORIA. Segur que més d’un cop heu desitjat veure les coses des d’una altra perspectiva. Desconnexions o Liberia Comm­­u­nity són algunes de les empreses que ho han aconseguit gràcies a Dronify. L’Alba Ribas, l’Unai Cabanes i l’Agustí Cabanes graven imatges aèries amb drones en un projecte familiar que han iniciat amb molta il·lusió.

«Vam fer un manual amb estudis de seguretat aeronàutics per gravar amb els drones»

EMPRENEDORIA. Segur que més d’un cop heu desitjat veure les coses des d’una altra perspectiva. Desconnexions o Liberia Comm­­u­nity són algunes de les empreses que ho han aconseguit gràcies a Dronify. L’Alba Ribas, l’Unai Cabanes i l’Agustí Cabanes graven imatges aèries amb drones en un projecte familiar que han iniciat amb molta il·lusió.

Dèlia Arnold: «Hi ha països que no llancen una bomba a segons qui, perquè afectaria el territori propi»

EMPRENEDORIA. Per què els contaminants d’una bomba atòmica ens poden afectar si vivim a quilòmetres de distància? Per què l’entrada en erupció d’un volcà a Islàndia fa perdre milions de diners a les aerolínies internacionals? Això, entre altres qüestions, és el que estudia Dèlia Arnold, física doctorada en enginyeria nuclear. Ha treballat molts anys al Centre Meteorològic d’Àustria i ara com a consultora al centre austríac i també a la Universitat de Galway. 

Celler Can Serra dels Exibis: vi biodinàmic que recupera varietats locals

DEL TROS AL PLAT. La finca és al terme municipal de Navàs. La masia és dalt d'un turó; diuen que d’aquí podria venir el nom d’exibis, ja que és com si aquesta s’exhibís. El reconegut enòleg Joan Soler combina actualment la feina a les vinyes de Can Serra ambl’assessorament extern a diferents finques vinícoles de tota la geografia catalana, a més de ser des de fa poc president de la DO Pla de Bages

Anna Berenguer :«A Artium et sents templer d'un projecte al qual molta gent ha dedicat la vida»

EMPRENEDORIA. Hem parlat amb Anna Berenguer, enòloga treballadora del celler cooperatiu Artium, d'Artés, agrupament d'emprenedors i emprenedores de tota la vida. Tot va començar el 1908, amb vuit socis.

Nissagues manresanes d’ahir i d’avui

REPORTATGE. Família i empresa: les nissagues empresarials podria ser perfectament també el títol d’aquest reportatge, que vol recordar la capacitat industrial i de servei del Bages al llarg del segle XX, amb el rerefons d’alguns famílies empresarials capdavanteres de la ciutat. Masana-Portabella, Perramon, Ponsa i Roqueta en són quatre exemples ben evidents.

Carles Juste: «Els centres de salut hem d'atraure el públic fent activitats molt específiques»

EMPRENEDORIA. Del menjador de casa al local del carrer Guimerà. Fisioclub és el centre de salut de Carles Juste, que destaca pel tracte específic i el treball personalitzat amb els clients.
Pàgina 1 de 5
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.