Etiqueta do pla de bages

Abadal 3.9 2012

VINS DEL BAGES. Tast a cegues compartit amb professionals. Un dels vins ens deixa embadalits. És potent, elegant, rodó, molt madur. Intentem endevinar quin vi és. Sorgeixen noms ben destacats. Finalment descobrim l'Abadal 3.9 de la collita 2012, a punt de sortir al mercat. 

Vi de finca Arnau Oller 2014

VINS DEL BAGES. Vi de finca és el reconeixement màxim que es pot atorgar a un vi per la qualitat excepcional, singularitat i caràcter únic. El vi de finca s'elabora a partir de raïm procedent d'una mateixa parcel·la. Té unes característiques qualitatives especials a causa del seu clima i orografia. Seria un equivalent al Grand Cru de França.

Satèl·lit Macabeu 2014 de vinyes velles

VINS DEL BAGES. El celler Sanmartí (Sallent) ens presenta el seu tercer vi, un monovarietal de Macabeu procedent de vinyes velles, de més de cent anys, veremat a mà, recollit en caixes i refrigerat a la vinya.

La DO Pla de Bages es col·loca en el mapa vinícola mundial

TEMA DEL MES. Dues dècades després de la creació del consell regulador, l’aposta pel producte de qualitat ha fet augmentar l’interès i el prestigi pels vins de la comarca. La denominació d’origen la conformen cellers petits amb explotacions molt familiars, però amb matèria primera i tècniques d’elaboració que entronquen amb una tradició que fa 130 anys va convertir el Pla de Bages en la zona de Catalunya on es produïa més vi. Aquest passat també ha deixat un patrimoni que ara es comença a donar a conèixer mitjançant rutes enoturístiques.   

Isclet blanc 2016

VINS DEL BAGES. Em plau ser testimoni del naixement d'un nou petit gran vi blanc dins de la família dels vins de la DO Pla de Bages: l'Isclet 2016.

Taula rodona sobre el tema “Fer vi al Bages”, al Casino

TEMES DEL POU. Dins del cicle "Temes del Pou", l’Associació Cultural El Pou de la gallina va organitza la taula rodona: "Fer vi al Bages", el passat  dimecres, 1 de febrer, a la Sala d'Actes del Centre Cultural el Casino. 

Abadal Franc 2014

VINS DEL BAGES. El nou etiquetatge d’Abadal per a les noves anyades ha marcat una modernització del celler. L’evolució en elaboració i imatge dels vins és necessària per estar al capdavant del mercat vinícola mundial. Abadal Franc n’és una mostra. 

Sumoll-14 Solergibert

VINS DEL BAGES. Al mig d’Artés trobem aquest celler familiar fundat l’any 1868. Amb el pas dels anys i la successió de generacions, s’han dedicat al cultiu del raïm i han actualitzat les instal•lacions. 

Abadal Criança 2011

VINS DEL BAGES. Aquest vi amb DO Pla de Bages estrena imatge. Pilar Garcia, sommelier del restaurant Las Vegas, ens en fa la presentació.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.