Etiqueta cabernet sauvignon

¾ de Quinze, de Fargas-Fargas

VINS DEL BAGES. Novetat sortida al mercat de la collita 2015 del Quim Fargas, els tres quarts de litre de l’ampolla són el cupatge dels tres raïms representatius del celler: Ull de llebre, Merlot i Cabernet sauvignon, en la mateixa proporció. Total, 9.000 litres. 

La Rasa d’Exibis 2014

VINS DEL BAGES. Can Serra dels Exibis és un celler ubicat a Navàs. Disposa de 3,5 hectàrees de vinya repartida en parcel·les disperses. El celler gaudeix d’unes instal·lacions amb tecnologia puntera. Projecte de la família Cots que neix amb la intenció d’elaborar vins ecològics biodinàmics, tècnica en la qual són pioners al Bages. 

Toc 2016 Solergibert

VINS DEL BAGES. Vi negre elaborat amb Cabernet Sauvignon i Merlot pel celler Solergibert. Mostra la tipicitat del nostre microclima, un terreny amb argiles fredes i les vinyes envoltades de bosc i d’herbes aromàtiques (romaní, fonoll, farigola), amb estius amb canvi tèrmic nit/dia accentuat, necessari per a l’elaboració de grans vins. 

Abadal 3.9 2012

VINS DEL BAGES. Tast a cegues compartit amb professionals. Un dels vins ens deixa embadalits. És potent, elegant, rodó, molt madur. Intentem endevinar quin vi és. Sorgeixen noms ben destacats. Finalment descobrim l'Abadal 3.9 de la collita 2012, a punt de sortir al mercat. 

Roques Albes Reserva 2012

VINS DEL BAGES. El Celler Cooperatiu d’Artés continua actualitzant els seus vins i el celler en si mateix. 
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.