Etiqueta cup

El llenguatge de la CUP

Tanta roba i tan poc sabó, per JAUME GUBIANAS

Converses amb els deu aspirants a l'alcaldia de Manresa

REPORTATGE-POLÍTICA. Com fa quatre anys, el Pou ha apostat per acarar els deu aspirants a l’alcaldia de la ciutat amb ciutadans i ciutadanes amb acreditat pedigrí sociocultural manresà. El resultat: preguntes diverses, cordialitat màxima, visions diferents de la ciutat i la manera de governar-la i, sobretot, opinions no gaire discordants a l’hora de diagnosticar les problemàtiques que cal abordar immediatament 

Els joves polítics demanen pas

REPORTATGE. No s’allunyen dels discursos oficials dels seus partits. Tenen la lliçó apresa. Però alhora no s’estan de criticar algunes servituds de la política, que tanmateix veuen com a instrument útil i necessari per canviar les coses.

La CUP fa valer el treball als municipis per demanar el vot el 25N

CRÒNICA. Sense la presència d'Alícia Sánchez Camacho i Albert Rivera, ja només faltava que les CUP aterressin a la capital del Bages. En el penúltim dia de campanya, el cap de llista per Barcelona, David Fernández, s'ha aturat en una comarca on la formació té una alcaldia, Navàs, i podria haver-ne tingut una altra, Artés, si hagués volgut governar.

Els sindicats i els partits adherits a la vaga justifiquen la distorsió de la campanya electoral
CRÒNICA EN VÍDEO.
Us oferim les opinions dels sindicats i dels partits presents ahir a les mobilitzacions laborals del 14N a Manresa. La crònica de la vaga general en format audiovisual.
Pàgina 1 de 2
 Següent >
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.