Etiqueta cdc

«En el procés independentista hi haurà d’haver trencaments de fet, sense lleis»

ENTREVISTA. David Bonvehí Torras és llicenciat en dret i president de CDC del Bages des del 2008. Ara és diputat al Parlament per Junts pel Sí. Des del 2010 ha estat portaveu de diverses comissions parlamentàries, entre les quals destaca la comissió contra la corrupció, i ha participat en la redacció de la llei de cooperatives.

Els joves polítics demanen pas

REPORTATGE. No s’allunyen dels discursos oficials dels seus partits. Tenen la lliçó apresa. Però alhora no s’estan de criticar algunes servituds de la política, que tanmateix veuen com a instrument útil i necessari per canviar les coses.

«Jo era dels que pensava que teníem un encaix dins de l'Estat espanyol»

ENTREVISTA. Comencem una sèrie al Pou Digital d'entrevistes amb els representants de les joventuts polítiques. Sergi Morales  fa dues setmanes que va ser nomenat nou cap bagenc de la JNC, les joventuts de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), en substitució de Meritxell Moltó. Fins ara, Morales (Manresa, 1990) era el cap local de la JNC manresana, que ara dirigeix Sergi Perramon. Amb el cap bagenc, parlem del seu nomenament, de l’estat de la JNC al Bages, de l’extraordinari context nacional i de política manresana.

Jordi Pujol: «El tema ferroviari de Manresa no s'ha resolt bé, a diferència de les carreteres»

ENTREVISTA. El president més longeu que ha tingut mai la Generalitat democràtica és Jordi Pujol i Soley (Barcelona, 9 de juny del 1930), cofundador de Convergència Democràtica de Catalunya i president de Catalunya durant 23 anys, del 1980 al 2003. El Pou de la Gallina entrevista en exclusiva un dels pares fundadors de la Catalunya contemporània.

Juli Gendrau, el patumaire independentista

EL PERFIL. Qui és Juli Gendrau, d'on ve, on ha militat, què ha estudiat? L'alcalde de Berga, analitzat per la nostra periodista Aida Morales, que l'ha entrevistat per El Pou Digital.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.