Etiqueta althaia

«Les urgències amb gent esperant produeixen situacions de tensió, però cada dia hi ha més protocols que minimitzen els errors humans»

ENTREVISTA. Jordi Aligué Capsada és especialista en Medicina Interna i màster en Geriatria, acaba de ser elegit president de la junta del Bages del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, que vol recuperar les festes de Sant Lluc i participar en el projecte Manresa, ciutat compassiva. Treballa a Althaia, dins l’hospital de Sant Joan de Déu, i també és el metge de la residència de Sant Vicenç de Castellet. 

“Totes les infraestructures del Campus s’han construït amb la nostra capacitat de generar recursos propis”

ENTREVISTA. Valentí Martínez Espinosa és Vicerector del Campus Manresa de la UVic, director general de la FUB, membre de BarnaConsultors i dels patronats de la Fundació Althaia, del CTM i de la Fundació Rosa Oriol, també és al consell assessor de Regió7 i  vocal consultor de la Cambra de Comerç. Doctor en Psicologia, és professor col·laborador de l’Escola Universitària d’Infermèria a Manresa i durant 21 anys va ser professor associat del departament de Direcció de Persones de l’Escola d’Alta Direcció i Administració de Barcelona (EADA). Té dues passions professionals: la gestió i la docència.

«L’època de les vaques grasses dels metges ha passat a la història»

ENTREVISTA. Josep Maria Marcos i Bruguera s'ha jubilat aquest més de juny. Ha estat cap del Departament de Medicina Interna de l’hospital de Sant Joan de Déu facultatiu de la Seguretat Social. Ara, continua exercint en la faceta assistencial a la clínica de Sant Josep i en la docència i la formació continuada.
Pàgina 1 de 1
  
Associació Cultural El Pou De La Gallina | NIF: G-58376682 | Carrer Sobrerroca 26, 1r 1a | Apartat de Correus 1 - Manresa | Tlf/Fax: 93 872 50 18 | elpou@elpou.cat | Condicions d'ús
Ús de cookies
Utilitzem galetes pròpies i de tercers per mesurar i gestionar les visites a la web, com també per recordar els usuaris que hi accedeixen. Si accepta la seva instal·lació, considerem que accepta el seu ús. Per canviar-ne la configuració o obtenir informació sobre la nostra política de galetes premi aquí.