CRÒNICA

Miki Nuñez presenta a Manresa el seu segon àlbum, ‘Iceberg’

El passat divendres, el cantant terrassenc Miki Nuñez va actuar per primera vegada a la Sala Gran del Kursaal per presentar la seva nova gira “Iceberg”. Un concert en què el van acompanyar Albert Borràs (guitarra), Carlos Bastida (baix), Jofre Alemany (saxo), María Cofán (trombó), Neus Aranda (trompeta), Oscar Jorba (bateria) i Xavier Borràs (teclat).

per Aida Solà, 29 de setembre de 2021 a les 11:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Era un quart de nou del vespre, uns llums blaus il·luminaven l’escenari de la Sala Gran del Kursaal. La jove banda omple l’escenari i comencen a sonar les primeres notes de Nadie se salva; de cop, el Miki entra al escenari amb l’energia i el positivisme que tant el caracteritzen.

El cantant va continuar amb les cançons De ida y vuelta, Coral del Arrecife i Vivir al 100%, uns temes molts animats en què els manresans ho van donar tot amb aplaudiments i cantant des de la seva butaca.

Durant el concert, Miki Núñez va interactuar molt amb el públic manresà i va assegurar que estava molt content de tocar en una ciutat molt especial per a ell, perquè la Sara, la seva actual parella, n’és filla; tot i que, actualment hagi decidit instal·lar-se a Terrassa, bromejava el cantant.

El moment més emotiu del concert arribava amb la cançó Escriurem, feta en honor als seus companys d’Operación Triunfo 2018. El públic va treure el mòbil, va obrir la llanterna i junts van cantar aquest emotiu tema.

Me vale va ser la darrera i última cançó que Nuñez va cantar a Manresa, agraït a tothom per venir al concert i demostrar que en aquests moments de pandèmia que vivim la cultura és segura.
Arxivat a:
Cultura, música



Participació