TEMES DEL POU

Tens una furgoneta, càmper o autocaravana i vols aparèixer a la portada de la revista de juliol?

Aquest proper dijous dia 1 de juliol, a dos quarts de 9 del vespre, convertirem el Pla de la Cova de Sant Ignasi en un escenari de furgonetes, càmpers i autocaravanes. Es tracta d’il·lustrar la portada del número de juliol que té per tema "La febre de les furgos". Ens hi vols acompanyar? Si som puntuals, a les 9 haurem acabat la sessió!

per El Pou, 29 de juny de 2021 a les 10:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En aquest sentit, la taula rodona on es debatrà el tema “La febre de les furgos. El turisme càmper es fa popular”, es farà el proper dimecres dia 7 de juliol a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala d'Actes del Centre Cultural el Casino. En el mateix acte es presentarà el número de juliol-agost de la revista El Pou de la gallina.

Es tracta d’un fet contempo­rani: la passió per les furgonetes, les càmpers o les autocaravanes. Aquella antiga dèria de la classe mitjana per disposar d’un apartament a la costa o bé instal·lar la caravana al càmping tota la temporada ha deixat pas a una pràctica més lliure, itinerant i a l’abast de moltes més butxaques! Fins a l’extrem que alguns d’aquests vehicles ja no són un equipament de vacances sinó que han arribat a substituir l’habitatge.
Arxivat a:
Temes del Pou



Participació