EDITORIAL DEL CUL DEL POU

​Idees per al quiosc del Quimet?

Il·lustració: Javi Oviedo.
per El Pou, 20 d'abril de 2021 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'abril de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
És encomiable l’aposta constant de Fem Manresa –la coalició amb la CUP al capdavant– per potenciar la municipalització dels serveis i l’economia social. De fet, molt probablement, si la concessió de la gestió del mercat de Puigmercadal no hagués quedat deserta, no s’hi hauria inaugurat un supermercat cooperatiu envoltat d’altres iniciatives de negoci amb productes de proximitat. És un bon exemple dels avantatges de fer més popular allò que ja és públic, del conjunt dels manresans i manresanes, vaja.

Ara bé, la gestió de la brossa en una ciutat com Manresa o, més recentment, l’aposta perquè l’Ajuntament faci d’empresa de restauració al Quiosc del Quimet proposades per la formació política no és ben bé el mateix, sempre que, al nostrat xiringuito s’hi mantingui l’activitat que l’ha caracteritzat durant dècades. Entre moltes altres coses perquè representaria un greuge per a la resta de concessions de quioscos que ja paguen la taxa corresponent. En qualsevol cas, si se’n replanteja l’ús, aprofitant la conjuntura, com que la titularitat ja és pública, potser encara farem carambola, com a Puigmercadal. S’accepten idees.
Arxivat a:
El Cul del Pou, EDICUL



Participació