VINS DEL BAGES

​Thor de Murallius Negre 2019

El Josep Codina, amb criteris moderns per a varietats clàssiques (Cabernet, Merlot, Syrah o Picapoll) criteris d’agricultura ecològica i lleugeres connotacions d’agricultura biodinàmica–, produeix vins de molt alta qualitat dins del Bages. El més nou és el Thor negre 2019, vi jove i germà petit del Murallius.

per Joan Tomasa Garroset, sommelier de Vins Tomasa, 25 de febrer de 2021 a les 08:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Cupatge de Cabernet Franc, Merlot i Syrah, amb un pas de sis mesos per botes de roure francès. El nom? Doncs fa honor al seu mastí dels Pirineus. A la vista presenta un color vermell cirera i uns rivets rosats, amb una capa mitjana. En olorar-lo és potent però agradable, després sorgeix un ventall d’aromes de vainilla de la criança, d’herbes aromàtiques de sotabosc i també de tocs balsàmics. El pas per boca és suau, agradable i equilibrat, amb una acidesa marcada però fresca, fruites madures vermelles i un toc de criança. Molt llarg en boca. Vi de la nova generació de viticultors del Pla de Bages, caracteritzada per una qualitat excel·lent i la inquietud per fer vins nous i moderns. És un vi llaminer, fresc i apte per a molts plats de la cuina mediterrània. Gaudiu-ne!

Preu de venda: 19,50 euros



Participació