TEATRE

​En Peyu versiona “El gallardo español”

La Sala Gran del Teatre Kursaal va acollir el passat dissabte l’espectacle "El Gallardo Español" amb en Peyu. És el quart espectacle que l’actor representa en solitari. Aquesta vegada, en Peyu s’ha decantat pel camí fácil: posa en escena un clàssic de la literatura castellana, "El gallardo español" de Miguel de Cervantes.

per Aida Solà, 13 d'octubre de 2020 a les 10:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La versió del Gallardo espanyol d'en Peyu és un monòleg on l'humorista aprofitarà per parlar de temes tan diferents com la política, la cultura o els problemes que afecten a tota la societat... Tot enmig d'una representació molt dinàmica que va renovant els continguts a mesura que passa el temps. Aquest ha estat el principal repte que s'ha hagut d'enfrontar Peyu des que va presentar la funció als escenaris, comentava durant el col·loqui.

Tot i que durant gairebé 2 hores l'actor actua sol a l'escenari, Peyu interpreta una gran varietat de personatges. Amb "El Gallardo Espanyol", Peyu va demostrar al públic que és capaç de desdoblar-se en una gran varietat de personatges totalment diferents. Per aconseguir-ho, però, l'humorista utilitza una infinitat de recursos escènics com ara la il·luminació o el vestuari; petits elements que ajudaran a en Peyu a adaptar-se en tot moment a les necessitats del guió.


Al llarg de l'hora i mitja, Peyu parla i tracta amb to humorístic temes tan delicats com la monarquia, la censura, la independència, el racisme o l’homofòbia... Amb tots aquests temes –tan presents a la nostra societat– Peyu intenta conscienciar la societat.

El punt més emotiu de la funció el va tenir la crisi dels refugiats. Especialment, la falta d'iniciativa de molts governs per trobar una solució per totes aquestes persones que obligats han de marxar de casa seva per culpa de la guerra.
Arxivat a:
Cultura, humor



Participació