EDITORIAL DEL CUL DEL POU

​Ganes de Festa Major?

Il·lustració: Maria Picassó.
per El Pou, 10 de setembre de 2020 a les 17:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Setmanes d’estira-i-arronsa per bastir una actes festius i factibles a l’alçada d’una ciutat com Manresa respectant tant com es pogués les normatives sanitàries. Ciutadans disgustats per massa actes i, a l’inrevés, altres que voldrien una festa major amb tots els ets i uts defensant una postura més negacionista de la pandèmia que la que exhibeix Donald Trump. Al final, concentració del programa en cinc dies i desplegament de totes les precaucions possibles.

L’alcalde debutant, Marc Aloy, nerviós perquè tot discorregués amb precisió quirúrgica i no haver de lamentat qualsevol fatalitat. El fantasma de la mascareta, la cigarreta furtiva, el PCR, l’escovilló al forat del nas, i, sobretot, la multa planant damunt dels manresans i manresanes continguts per una celebració amb poca pólvora i massa virus. I, al final, un clàssic de finals d’agost. El cap de setmana, aiguats com llàgrimes de santa Agnès, sant "Frictós" i sant Maurici gloriós. 



Participació