El Bàsquet Manresa es consolidava

per Jaume Puig, 2 de febrer de 2020 a les 11:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
FA 25 ANYS. El reportatge central de la  revista del mes de febrer de 1995, amb el títol de "25 anys de bàsquet d’elit", elaborat per Jesús Vilallonga, analitzava el moment del Bàsquet Manresa SAE, nascut de la fusió del Manresa Esportiu Bàsquet i Club Bàsquet Manresa, que regia el destí del TDK Manresa

Portada del núm. 86.

Aquella temporada s’havia produït el canvi d’entrenador, perquè Pedro Martínez passava a dirigir el Joventut de Badalona i era substituït per Salva Maldonado. En el reportatge es recollien les opinions del periodista Xano Lozano, mort l’octubre passat, i Felip Gonález, actual líder del PSC a l’Ajuntament, que havia estat cap de premsa del TDK durant dues temporades.
 
Apareixia el cos de l’encarregada de McDonald’s
 
El dia 3 de gener, un conductor trobava el cadàver de Joana Garrucho, desapareguda el desembre, en un bosc de Sant Salvador de Guardiola. Dos dies més tard, unes 2.000 persones l’acompanyaven fins al cementiri. El cas era l’eix central del reportatge "Manresa, ciutat segura", que publicava el Pou d’aquell mes. El dia 13, s’estrenava a la sala Ciutat la 38a Innocentada: "Prohibit ballar", d’Agustí Soler Mas. El dia 13, el DOGC publicava la sanció de cinc milions de pessetes del departament de Benestar Social a la residència Ginesta II, per les deficiències detectades. Dos dies més tard, el col·lectiu ecologista L’Alzina convocava quaranta persones per reforestar el bosc de Viladoms de Dalt (Castellbell). I el dia 28 s’estrenava el grup promotor Antaviana portant l’obra "L’ombra", de Toni Albà, als Carlins.



Participació