La revista El Pou de la gallina de febrer parla amb els manresans influents a la xarxa

per El Pou, 5 de febrer de 2020 a les 11:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de febrer de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEMES DEL POU. Queda suspesa la presentació habitual a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino, prevista pel dia 5 de febrer, perquè cap de les persones que intervenen en el reportatge hi poden assistir.

Aquest dijous, 6 de febrer, surt a la venda la revista El Pou de la gallina, amb el tema central dedicat als influenceres manresans. La persona entrevistada a fons és Jordi Pesarrodona, comediant i pallasso.
 
 
Manresa i la Catalunya Central aglutinen gairebé set milions de seguidors a Instagram només entre els seus vint influenciadors –habitualment anomenats "influencers"– més importants. El manresà Jordi Wild és el "youtuber" amb més seguidors de tot l’estat i un dels "influencers" més reconeguts del panorama digital, amb més de 9 milions de subscriptors al seu canal de YouTube, 2,2 milions de seguidors a Twitter i 1,9 milions a Instagram. Però no és l’únic manresà amb una forta presència entre la màxima categoria d’influenciadors d’àmbit europeu. Els sectors, les plataformes utilitzades i els perfils són diversos i el grau de professionalització i dedicació també. El vincle que creen aquestes persones amb els seus seguidors les fa capaces d'humanitzar el missatge de les marques. Més enllà de la ciutat, els uneix, sobretot, la popularitat digital.



Participació