Sortegem 3 entrades dobles per a la 22a Fira Mediterrània

per El Pou, 7 d'octubre de 2019 a les 10:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
PROPOSTES. Per a participar simplement heu de seguir el nostre compte d'Instagram i fer "m'agrada" a la fotografia de l'espectacle que vulgueu optar a guanyar les entrades. El dimecres 9 d'octubre es sorftejaran les 3 entrades dobles per als tres espectacles de la 22a Fira mediterrània de Manresa:
Entrada doble per al concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, on els Quicos presentaran el seu nou disc “Viatge a Buda”. Diumenge, 12 octubre, a les 21:00h al Teatre Kursaal, Sala gran.

 
A l’esplendor de la cultura rural, quan la música estava arrelada en tots els àmbits de la societat, a les Terres de l’Ebre la gent del camp es prenia un dia de festa a finals de juliol, quan l’arròs estava birbat, la garriga ben llaurada i el blat tot arreplegat. Aprofitaven per anar de platja o d’excursió pel riu fins a l’illa de Buda i veure el mític Far de Buda.
 
En aquest nou disc, els Quicos evoquen aquell temps per recuperar el sentit de la festa i els valors regeneradors de la cultura popular. Ho fan amb un espectacle que combina la cançó tradicional amb el teatre popular i el cinema. Tradició i modernitat es retroben a l’escenari: cançons de festa, cants de treball, romanços de cec, titelles, ombres xineses, cinema i noves tecnologies que permeten la recreació en 3D d’elements històrics com el Far de Buda o el vaixell ‘Vapor Anita’.
 

Entrada doble per al concert de Miquel Gil, on el cantautor presentarà "Geometries", el seu darrer treball discogràfic. Dissabte, 12 octubre, 22:30h al Teatre Conservatori. 
 
Foto: Eva Balcells


Miquel Gil, el més modern dels cantadors, s’agita i es deixa agitar com correspon a un artista que viu la tradició des del present i amb la mirada clavada al futur. Així neix "Geometries", on el cantant valencià ofereix un conjunt polièdric de cançons, cants oberts i vocació modal. Sempre amb melodies d’arrel i el denominador comú mediterrani, amb bona dosi també de poesia contemporània.
 

Entrada doble per al concert de Franca Masu & Trio amb l’Agrupació Musical Senienca, on la cantant algueresa presentarà el nou disc “Perles i coralls”. Diumenge, 13 octubre, a les 11:30h al Teatre Conservatori. 


 
Franca Masu presenta "Perles i coralls", un doble espectacle on a la primera part, acompanyada d’un trio excepcional, presentarà alguns temes del nou disc. A la segona part, la cantant algueresa cantarà amb la Banda de l’Agrupació Musical Senienca, formació amb 115 anys d’història. Una autèntica mescla de memòria, poesia i emocions procedents de l’Alguer.
Arxivat a:
Cultura, música, PROPOSTES



Participació