Bernat Oller Blanc de Picapolls 2018

per Marc Maldonado, sommelier de l’Oller del Mas, 29 d'agost de 2019 a les 11:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. El Bernat Oller Blanc de Picapolls 2018 és una clara evolució de la varietat Picapoll al Pla de Bages. Des del seu inici, amb la seva primera anyada al 2008 fins enguany, la incorporació de la Picapoll Negre va fer que el vi guanyés en caràcter i identitat.

Aquesta última anyada del 2018, el Picapoll Negre predomina per primer cop sobre el Picapoll Blanc fent bell un Blanc de Negres, amb un 60% de Picapoll Negre i un 40% de Picapoll Blanc. La seva vinificació ecològica té un tracte especial, en elaborar un blanc de negres el rendiment de premsat és baix, i a la vegada, s’utilitzen diferents elements com la fusta o els ous de formigó. En nas, és intens i expressiu, hi trobem aromes a fruita blanca i tropicals, amb lleugers aromes a plantes mediterrànies. Presència lleugera de tocs cítrics. El pas en boca es suau, cremós i estructurat. Producció limitada de 9.607 ampolles, que procedeixen únicament de les parcel·les Simulacre i Monistrolà, amb una altitud de 280 metres, sobre el nivell del mar. Oller del Mas el presenta com un dels millors vins, que combina perfectament amb la gastronomia de la comarca del Bages. Producte ecològic i vegà.

 
Preu de venda: 12 euros 



Participació