Avinius Merlot – Syrah 2017

per Jaume Pont, sommelier d’El Setè Cel, 21 de juny de 2019 a les 10:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. Aquest celler tan petit d’Avinyó ja s’ha fet gran. Va començar fa uns anys com a aficionat i amb la il·lusió d’elaborar el seu propi vi. Al principi, els seus familiars i amics vam ser els conillets d’índies, fins que va contractar un enòleg amb experiència i en dos o tres anys ha aconseguit un bon nivell. 

Aquest Merlot amb Syrah és un exemple de la bona qualitat assolida en la collita 2017 i reflecteix amb elegància i suavitat la bona adaptació d’aquesta varietat a la nostra comarca. El Syrah li aporta intensitat, color i suavitat que, juntament amb la criança en roure francès, l’acaba d’arrodonir. El resultat és un vi intens i expressiu, però sedós i agradable al paladar, per la bona maduresa fenòlica dels raïms i la capacitat de suavitzar els tanins del roure francès. És un vi que per la seva frescor pot evolucionar favorablement uns anys, però actualment ja és a punt. És ideal per acompanyar carns nobles com un "roast beef" o un filet de vedella amb foie-gras. També per a una bona sobretaula. 
 
Preu de venda: 14,95 euros
 



Participació