Debat entre els nou alcaldables de Manresa i lliurament dels premis Oleguer Bisbal 2019 a Pilar Goñi, Joan Peñarroya i Josep Sorinas ‘Manel’

per El Pou, 2 de maig de 2019 a les 21:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEMES DEL POU. La revista El Pou de la gallina i la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (FAVM) van citar nou candidats a l'alcaldia de la ciutat el dia 8 de maig a l’auditori de la Plana de l'Om. Va ser el primer debat públic de temàtica general a la ciutat de cara a les eleccions municipals del dia 26. I l’acte central de celebració dels 32 anys de la revista manresana d’informació i opinió.
Foto: Jordi Alavedra.

Dos dies abans de l’inici de la campanya electoral, com s’ha anat fent en les darreres quatre eleccions municipals, El Pou de la gallina i la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa  van organitzar l'acte "Nou preguntes per a nou candidats" , que, de manera àgil i dinàmica, va obrir el foc dels cara a cara entre candidatures i partits per a les municipals, en un format en què els caps de llista es preguntaven entre ells en tres torns de nou preguntes. En una última tanda, les preguntes les va formular la FAVM.
 
Hi van assistir els cap de llista de tots els partits: Valentí Junyent (Junts per Catalunya), Marc Aloy (ERC), Roser Alegre (Fem Manresa), Felip González (PSC), Andrés Rojo (Ciutadans), Carmelo Plaza (Podem Manresa), Joan Comas (PP), Ana Querol (Manresa En Comú) i Marc Olivé (Primàries Manresa).
 
Carles Claret , cap de redacció d'  El Pou de la gallina , va ser l'encarregat de presentar i distribuir rigorosament els temps de les intervencions.

Foto: Jordi Alavedra.
 
Premis Oleguer Bisbal
 
Després del debat, es va fer el lliurament dels vint-i-quatrens Premis Oleguer Bisbal , escollits com sempre per votació popular entre els lectors de la revista. Els guardons d’aquest any, modelats per Aurora Pérez sobre el personatge creat pel dibuixant Manel Fontdevila, es van atorgar a la periodista Pilar Goñi , directora del grup Taelus, Canal Taronja i Ràdio Manresa (Premi Oleguer Bisbal 2019 a la “manresana més manresana”); a Josep Sorinas , del Frankfurt Cal Manel (Premi Oleguer Bisbal 2019 al manresà del Pou), i a l’entrenador del Baxi Manresa, Joan Peñarroya (Premi Oleguer Bisbal 2019 al manresà d’actualitat).

Foto: Jordi Alavedra.


Foto: Jordi Alavedra.



Participació