Jaume Vilanova blanc 2016 (Mas de Sant Iscle)

per Joan Tomasa i Garroset, sommelier de Vins Tomasa, 22 de febrer de 2019 a les 11:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. Al celler Mas de Sant Iscle, en la seva trajectòria de crear i desenvolupar vins nous, neix Jaume Vilanova blanc 2016. Les vinyes són conreades en una de les zones més privilegiades al bell mig del Pla de Bages. 

És un vi batejat, igual que el negre 2013, amb el nom de l’antic propietari, Jaume Vilanova Sagués, en record seu i en homenatge a qui va ser un gran apassionat del món del vi i un dels primers impulsors de la DO Pla de Bages i de la recuperació del raïm picapoll a la comarca. Aquest és un picapoll ben madurat en la vinya, amb una criança de pocs mesos en barrica de castanyer que li donen una elegància immillorable. Visualment és un vi de color groc palla net i brillant. Al nas és suau, molt afruitat i amb un toc de criança. En tastar-lo se’ns presenta llaminer, elegant, equilibrat i llarg en boca. Un vi recomanat per acompanyar els millors i exquisits plats.


Preu de venda: 12,30 euros
 



Participació