Per quants diners guardaries un secret d'Estat?

per Aida Solà, 31 de gener de 2019 a les 22:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. La Sala Gran del Kursaal va acollir el cap de setmana la comèdia "El tràmit" de Fernando Trias de Bes. L'obra va servir per obrir el nou TOC de Teatre del Kursaal. L'espectacle, dirigit per Martí Torras, és interpretat per Mònica Glaenzel, Àlex Casanovas, Sussana Garchana, Xavier Ripoll i Cesc Casanovas.
A través de les divertides interpretacions d'Àlex Casanovas, Mònica Glaenzel, Xavier Serrano, Xavier Ripoll, Cesc Casanovas i Sussana Garachana, "El Tràmit" explica l'experiència de tres científics -un físic, una psicòloga i un metge - els quals són citats en unes dependències secretes de l'Estat per una Unitat d'Intel·ligència amb l'objectiu d'elaborar un curiós peritatge a canvi de 2.000 euros.


Foto: Teatre Barcelona / Teatre Kursaal

Les autoritats els comuniquen que han trobat un extraterrestre i els tres científics hauran d’interrogar-lo per dictaminar si realment ho és. L’obra és l’interrogatori en temps real a l’extraterrestre, que té aparença humana... Però, a mesura que avança l'obra, els públic descobreix que el que veiem no és el que creiem veure. Una comèdia d'humor negre on res és el què sembla.


L'obra parla de la corrupció amb un to realista i un fons de crítica social: la poca privadesa i seguretat de les noves tecnologies és un dels eixos centrals de l'obra, i planteja el perill que suposa fer visible la nostra vida a través dels mòbils facilitant que ho sàpiguen tot, absolutament tot, sobre nosaltres. "El tràmit" és una reflexió sobre els límits de l'ambició i corrabora que la informació és poder.

Arxivat a:
Cultura, Kursaal, humor, TEATRE



Participació