25 anys dedicats a la màgia

per Aida Solà, 20 de novembre de 2018 a les 21:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Teatre. El Teatre Kursaal va acollir el passat cap de setmana l’espectacle “25 il·lusions” de Mag Lari. Després de l’èxit de “Ozom”, Lari torna als escenaris torna als escenaris amb un muntatge que resumeix els seus 25 anys de carrera i els millors moments que ha viscut dalt dels escenaris. 
Als 14 anys, Josep Maria Lari Viaplana (Barcelona 1973) comença a interessar-se per la màgia arran del regal que li va fer la seva família: un llibre amb trucs de cartes del reconegut Juan Tamariz. Des de llavors va començar a practica, a fer jocs de proximitat i a apassionar-se per aquest món màgic tant desconegut. 

Lari va actuar per primera vegada el 1992. Des de llavors han passat 25 anys! 25 anys d'il·lusions que han convertit aquell jove tímid, en un home que a acomplert el seu somni: il·lusionar a tot tipus de públics i alhora poder viure de la il·lusió.

Foto: David Ruano

"25 il·lusions"  és precisament això, un espectacle on hi haurà 25 il·lusions, en un intent de concentrar el bo i millor de tots aquests anys en un espectacle.  Si normalment el Mag Lari fa uns dotze jocs de mans per espectacle, fer-ne 25 en una hora i mitja és tot un repte trepidant que haurà de manera màgica. I si tot això ho aconsegueix és gràcies als ingredients perfectes: aparicions i desaparicions, ballarins i partenaires, projeccions que recorden la carrera de l'artista, canvis de vestuaris, efectes de llum i efectes especials.... L'espectacle és, en resum, una construcció de tot el què ha anat fent a base de funcions, funció a funció; i és que si una cosa ha fet Mag Lari aquest anys, són bolos. I aquí, en queda el resum.


Les seves aparicions en diferents programes de televisió li proporcionen uns índexs de fama que el converteixen en un dels mags més coneguts de casa nostra.  Al llarg de la seva carrera ha aconseguit reptes com  fer desaparèixer els 65 músics de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, fer aparèixer Belén Esteban a “Sálvame” i que David Copperfield el fes desaparèixer a ell en un dels seus espectacles. 

Foto: David Ruano



Participació