Últim dia per a participar en el sorteig de 3 entrades dobles per a la 21a Fira Mediterrània

per El Pou, 25 de setembre de 2018 a les 13:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
PROPOSTES. Per a participar simplement heu de seguir el nostre compte d'Instagram i fer "m'agrada" a la fotografia de l'espectacle que vulgueu optar a guanyar les entrades.Avui, dimecres 26 de setembre, és l'ultim dia per a participar al sorteig de 3 entrades dobles per a tres espectacles de la 21a Fira mediterrània de Manresa:


Una entrada doble per a l'espectacle inaugural. "Erritu" (Catalunya/Israel/País Basc), de Kukai Dantza, Sharon Fridman & Orfeó Manresà. Dijous, 4 octubre, 21:00. La Seu.

 
"Erritu" és un viatge vital que travessa els estats de la vida mitjançant els rituals de pas: des del naixement al caos, passant pel desert de la soledat, fins arribar a l’amor i, finalment, la mort. A "Erritu" es fonen dues maneres d’entendre la dansa, la del prestigiós coreògraf israelià Sharon Fridman, amb un moviment basat en el contacte, i la de Kukai, de moviments purs i vitals.  


 
Una entrada doble per a "Malen, el llegat ancestral maputxe" (Xile), de Ricardo Curaqueo. Diumenge, 7 d'octubre, 19:30. Sala Petita del Kursaal.


 
Setze dones d’entre 9 i 70 anys són les intèrprets de "Malen" –nena en la llengua dels maputxes de Xile i Argentina- obra sobre els rituals, la terra i la feminitat. amb la que el coreògraf Ricardo Curaqueo porta al present el llegat ancestral del seu poble  


Una entrada doble per al concert de Jonatan Penalba, "De soca-rel" (País Valencià). Divendres, 5 d'octubre, 19:00. El Sielu.


 
Jonatan Penalba té una veu jove però, segons diuen, canta com els vells. Potser es deu a la influència dels seus mestres: llegendes vives del cant valencià com Pep Moreno o Victòria Sousa Victorieta. "Soca-rel" és el seu primer treball discogràfic.   



Participació