El comerç esotèric arribava a Manresa

per Jaume Puig, 23 de maig de 2018 a les 10:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
FA 25 ANYS. La revista estrenava nou disseny, obra de Pep Soler, per celebrar el sisè aniversari, i en el reportatge central, elaborat per Francesc Rubí i David-Joan Torra, analitzava l’obertura de botigues esotèriques, amb productes com ara espelmes màgiques, deïtats hindús, amulets, pocions, cartes del tarot... Een el basar esotèric Freyja i la botiga de la Maga Kali.


A la ciutat també hi funcionava un consultori d’ocultisme, obert pel barceloní Enric Rodríguez. No era un fenomen aïllat, sinó la continuïtat d’una tradició que havia pres volada llavors. El treball es completava amb una guia de les sectes esotèriques existents i del significat de diversos termes de parapsicologia i esoterisme.
 
Jordi Pujol s’entrevistava amb joves de la comarca
 
El dia 16 d’abril, el president de la Generalitat, Jordi Pujol, mantenia una reunió amb els representants de les entitats juvenils de la comarca per conèixer les seves expectatives de futur. El dia 8, el conseller d’Indústria i Energia, Antoni Subirà, inaugurava el Consell Tecnològic als baixos de la Cambra de Comerç; el dia 9 es produïen les detencions del gerent de Mafrica i l’exdirector de l’oficina del Passeig de la Caixa de Pensions, com a presumptes implicats en el frau de les primes úniques, i el dia 18 la finca de Comabella acollia una trobada de 400 escoltes de diferents generacions i la Residència de la Sagrada Família celebrava el cinquè aniversari amb una jornada de portes obertes.



Participació