Fora de quatre locals de moda, hi havia poca marxa

per Jaume Puig, 7 de maig de 2018 a les 12:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
FA 25 ANYS. El reportatge central de la revista, elaborat per Àngels Masats i Joan Piqué, analitzava la marxa nocturna dels joves manresans, bàsicament els divendres i dissabtes al vespre. 


L’ambient es concentrava els divendres a la discoteca Bluff, els dissabtes a Aigua –on alguns deien que es lligava molt– i Bluff, i els diumenges a la tarda a Menfis. Algun dels bars de moda eren el Zipi Zape i l’In Situ. I hi havia una part de joves manresans que anaven de festa "màquina" lluny de la ciutat, en llocs com Salou, Barcelona o València, en què més que beure prenien pastilles, bàsicament èxtasi, un derivat de les amfetamines, i esnifaven "speed", un producte químic semblant a la cocaïna.
 
Jordi Pujol inaugurava el nou Hospital General
 
El dia 7 de març, el president de la Generalitat, Jordi Pujol, inaugurava l’Hospital General de Manresa, nascut de la fusió de l’hospital de Sant Andreu i el de Sant Joan de Déu. El mateix dia, la Transéquia, llavors organitzada per Jove Cambra, aplegava unes quatre mil persones. Però, casualment, el mes havia començat amb una nevada que havia deixat un gruix de deu centímetres a la ciutat –gairebé com la del 28 de febrer d’aquest any. I el dia 20 del mateix mes, l’Oficina de Correus patia un robatori de prop de 15 milions de pessetes.



Participació