El “grease lightning” segueix arrasant

per Sara Roy, 21 de març de 2018 a les 14:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE MUSICAL. Grease, la pel·lícula de gran èxit en el seu moment i la qual és un clàssic del seu gènere amb la seva història d’amor entre la Sandy i el Danny segueix emocionant a tot espectador.
El passat dissabte dia 10 de març l’escola Manresa Tetatre Musical (MTM) va sorprendre el teatre Kursaal amb la comèdia musical nord-americana Summer Love. Una producció dirigida per David Bacardit, guionitzat per David Bacardit i Sílvia Santamaria i coreografiat per Pablo Testa que va omplir la sala gran en dues ocasions, a les 17 hores i a les 21 hores, exhaurint totes les entrades. 
 
És la cinquena funció d’una bonica història d’amor representada per joves actors i actrius que van realitzar un treball de cant, dansa i interpretació de molt bona qualitat. Els principals protagonistes van ser interpretats per Jan Buxaderas (Danny Suko), Gina Gonfaus (Sandy Olson), Laia Abia, Mariona Serarols, Anna Montenegro i  Marta Nasarre (Pink Ladies) juntament amb Carles Roch, Leo Raventós, Andreu Mauri i Guillem Herrada (el grup de nois). L’espectacle compta amb 50 actors i actrius i el cos de ball, tots ells són alumnes que estan treballant la seva formació artística. 


 
L’escenografia del musical donava força joc, hi havia unes graderies transformables que en els canvis d’escena es movien de manera dinàmica i fàcil aportant una sensació d’espai totalment nou. Els colors del vestuari donaven vida i juntament amb les coreografies conjuntes creaven gran dimensió a l’escenari. 
 
Els grans èxits del musical “Summer Nights”, “We Go Together”, “Hopelessly Devoted To You”,  “Greased Lightning”, “You're The One That I Want” i molts altres han estat traduïts al català per l’escola MTM exclusivament per a la producció.  



Participació