«Por un beso de la flaca yo daría lo que fuera, por un beso de ella aunque solo uno fuera»

per Sara Roy, 22 de gener de 2018 a les 11:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CONCERT. El passat diumenge, el Grup Jarabe de Palo va presentar el seu darrer projecte “50 Palos”, una gira que interpreta les cançons més conegudes d’un grup que ja porta 20 anys als escenaris. 
Després de 2 anys de silenci Pau Donés fa renéixer els seus millors temes formant un quartet:  Jaime de Burgos ,el pianista; Andrea Amador ,el violoncel; Jordi Vericat ,el contrabaix; i Pau Donés , veu i guitarra. Els quatre músics junts creen un so nítid, arranjaments molt cuidats i respectant l’essència de cada una de les cançons. Un concert proper i molt emotiu que arriba a tot oient que estigui disposat a sentir. 
 
Pau Donés va començar l’espectacle amb "Mucho más, mucho mejor" , un tema interpretat per ell sol amb un ukelele i acompanyat de piano i veus, i d’aquesta manera va encaminar tot el concert per la mateixa línia. Com va dir Donés els temes van ser expressats com van néixer, a instrument i veu, en viu i en directe. 

Foto: Kursaal Manresa
 
Durant l’espectacle es va poder apreciar un increïble treball de veus, cuidades i perfectament compenetrades entre si, sent senzilles i delicades. També, els arranjaments de corda, contrabaix, les bases programades i la percussió van vestir de manera elegant la nuesa del piano i la veu. I si a tot això li sumes unes projeccions audiovisuals creades especialment per donar suport en imatges a les emocions que van voler transmetre cada una de les cançons, es pot dir que estem d’avant d’un espectacle realment complet i molt ben treballat que val la pena anar a veure amb família i amics. 
 
El quartet va tocar temes com; "Bonito" "Grita" , "La Flaca" , "Depende" , "Agua" , "Dejame vivir" "El lado oscuro" ... I molts altres on Pau Donés va estar estretament connectat al públic en tot moment. 
 
Foto: Kursaal Manresa



Participació