Els Amics de les Arts presenten el seu darrer disc al Kursaal

per El Pou, 19 de desembre de 2017 a les 23:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA - CONCERT. El quartet barceloní va presentar el seu darrer projecte “Un estrany poder”. Amb el concert de la Sala Gran del Teatre Kursaal, Els Amics de les Arts van acomiadar aquest any.
Dos anys han passat des que Els Amics de les Arts van venir a Manresa per presentar “Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure”. Ara, després d’onze anys voltant per diferents escenaris del país, el quartet ha tret el seu darrer disc “Un estrany poder”.
 
La complicitat entre els músics i el públic es va poder percebre al llarg de les dues hores de concert. Els seients del Teatre Kursaal van acabar essent un destorb per totes aquelles persones que estaven disposades a saltar i donar-ho tot des de platea. “Les coses” i “30 dies sense cap accident” van ser els temes d’obertura del concert. A continuació, el clàssic “Ja no ens passa”, Ciència ficció”, “L’Affaire Sofia” i “Un estrany poder” van servir per baixar una mica les pulsacions abans d’una de les cançons més estimades pel públic: “Louisana o Els camps de cotó”; i amb “Apologoia de la Ingenuïtat” les pulsacions van tornar a pujar.

 
El moment més alt del concert arribava amb la cançó “Les meves ex i tu”. Ningú era capaç de parar el ritme. I, “A mercè d’un so”, “Preferiria no fer-ho” i “Suïssa” van donar pas a la mítica cançó “Jean Luc”; èxtasi absolut que va empalmar directament amb la cançó més esperada del públic, “El seu gran hit”.
 
I les cançons “4-3-3”, “Primer en la línia successòria” i “Matromini Amorfini” posaven punt i final a l’últim concert de l’any de Els Amics de les Arts. Enmig de cares de felicitat i alegria, el públic manresà s’acomiadava del grup en el seu últim concert d’aquest any.
     



Participació