El ‘Juan de los pájaros’ i la justícia

per Pere Culell, 19 de desembre de 2017 a les 11:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
Juan González Reina, el "Juan de los pájaros", és un bon amic que viu al Xup des de fa molts anys. Ha estat sempre rebel i un ferm lluitador per la justícia social. Per això, ara estar molt decebut amb la justícia espanyola que té els nostres legítims representants polítics a la presó o a l’exili.
 
Insisteix que tot plegat ve d’una transició mal feta, basada en la Constitució de la por i una injusta amnistia als franquistes, que deixa en peu tot l’aparell repressor, el model econòmic, policial i judicial dels franquistes. Comunistes i socialistes ho van acceptar i ara n’estem patint les conseqüències. S’ha construït un model penal "ad hoc" i, a més, el modifiquen quan volen per tal d’instaurar un nou concepte d’odi, que serveix per perseguir-nos a tots. Molts juristes estan fora de joc i estan a punt de llençar al foc tots els seus llibres. Acusen els nostres representants de rebel·lió, quan màxim se’ls podria acusar de desobediència a les seves lleis. Unes lleis i una Constitució que ja hem vist que modifiquen qual els convé, i ho fa el partit més corrupte d’Europa, amb la complicitat dels autoanomenats socialistes i el partit que els tapa la corrupció, Ciudadanos. 

 
A més, han dit del dret i del revés, que si les eleccions del 21-D no donen el resultat que desitgen, seguiran aplicant el 155, en la versió de Fraga Iribarne que no va ser acceptada en el seu moment. Vergonyós! Fan el que els dona la gana, s’emporten les obres de Sixena legítimament comprades després que milicians anarquistes i la majoria del poble profanessin les tombes dels Reis d’Aragó i cremessin moltes obres d’art. Fan el que els dona la gana, tanquen a la presó els nostres legítims representants, mentre manta juristes ho critiquen i assenyalen que es fa un ús ideològic de Dret, i el seu empresonament té efectes negatius rellevants en l’àmbit de la campanya electoral.
 
No són lleis, són normes franquistes. No és justícia, és ideologia. No és llibertat. No és democràcia. Els magistrats són nomenats pel PP i pel PSOE i els canvien quan no els agraden les seves actuacions. Per això, diu que votarà Esquerra Republicana, sense cap corrupte a les seves files durant els seus 86 anys d’història. Un partit socialdemòcrata que lluita per la fraternitat, la justícia social, la llibertat i la resta de valors republicans. A votar i a guanyar el bloc del 155 per una República Catalana neta, pròspera i per a tota la ciutadania. El 21-D ens ho juguem tot! A guanyar, sobretot per un futur millor, sense oblidar tots els compatriotes que ja no hi són i que van lluitar pel mateix en unes condicions molt pitjors.
 



Participació