El Kursaal acollirà avui l'últim concert de l'any d'Els Amics de les Arts

per Aida Solà, 14 de desembre de 2017 a les 20:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. Els Amics de les Arts presenten demà divendres 15 de desembre (a les 21h.) a la Sala Gran del Teatre Kursaal el seu últim projecte, "Un estrany poder", el darrer concert abans de les vacances de Nadal. 
El grup format per Joan Enric Barceló (guitarra), Eduard Costa (melòdica), Dani Alegret (piano), Ferran Piqué (guitarra) actuaran demà divendres (a les 21 h.) a la Sala Gran del Teatre Kursaal en el seu últim concert de la gira de presentació del seu darrer projecte, “Un estrany poder”, un disc que traspua pop, optimisme i un cru sentit de l’humor.

L’actuació de demà "será molt especial i estarà plena de sorpreses relacionades amb el Nadal… I hi haurà petites col·laboracions al llarg del concert i, segurament, torrons…”, ha explicat Rita Peré, responsable de premsa del grup.



 
Els Amics de les Arts, que la semana passada van ser premiats amb el Premi Arc a la millor gira per Teatre i Auditoris de Catalunya, no són uns nouvinguts, onze anys de trajectòria musical, tres àlbums d’estudi i diverses edicions especials, els avalen. Importants premis de la Indústria i tres Discos d’Or coronen la seva fructífera carrera, la qual van saber homenatjar amb el seu álbum '10 anys' (publicat el passat 2015), i que ha suposat un punt i a part, que ara obren amb una nova etapa.
 
Encara queden algunes entrades per poder escoltar una vegada més al Kursaal Els Amics de les Arts. Es poder comprar les entrades a taquilles del Teatre i per Internet a www.kursaal.cat. El preu de les entrades és de 32€ (30€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, majors de 65 anys, i menors de 25 anys).
 



Participació