Les escoles esportives guanyaven terreny

per El Pou, 29 de novembre de 2017 a les 09:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
FA 25 ANYS. El tema central de la revista de novembre, elaborat per Josep M. Oliva i Ricard Oliva, abordava el creixement de les escoles esportives a la ciutat. 


Centenars de nens i nenes –molts més nens que no pas nenes, especialment en el cas del judo o el futbol– completaven l’educació dels diversos clubs esportius de Manresa, com ara el Club Natació Manresa, el CB Manresa, Esport7, Gimbe, l’Escola Manresana d’Atletisme, el Club Tennis Manresa o el Club Gimàstic. D’altra banda, a les Escoles Municipals d’Iniciació Esportiva, que s’havien iniciat durant el curs 1983-1984, l’any 1992 tenien inscrits més de 300 infants, segons explicava Manel Martínez, tècnic d’Esports de l’Ajuntament.
 
El cinema Muralla tancava portes
 
El dia 9 d’octubre, el cinema Muralla del carrer de Sant Andreu, successor de l’històric Goya, tancava les portes, oficialment per obres, però ja no tornaria a obrir. El dia 13 s’enfonsaven dues cases del carrer de Montserrat, al barri de les Escodines, però els seus habitants eren a temps de sortir-ne. El dia 16, el portaveu del PSC, Jordi Marsal, demanava la dimissió de l’alcalde Sanclimens per mala gestió en l’expropiació del Casino, després que la Junta d’Expropiació fixés un import que duplicava la previsió municipal inicial. I el dia 24, la companyia manresana Teiatru estrenava l’obra Mens sana in corpore sano al teatre Conservatori.
 



Participació