La navarclina Laia Bou, campiona de Barcelona en figures obligatòries per segon any consecutiu

per Ferran Sardans, 25 de juny de 2012 a les 23:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
PATINATGE. El cap de setmana passat es va celebrar a Cerdanyola del Vallès el Campionat de Barcelona de Categoria Infantil. La navarclina Laia Bou, que s'entrena a les files del Club Natació Terrassa, es va proclamar campiona de Barcelona en figures obligatòries per segon any consecutiu, i sotscampiona en la modalitat de combinada. En l’apartat de Figures Obligatòries Bou es va situar en primera posició des de la primera figura amb puntuacions superiors a 6 i es va mantenir en aquesta posició al llarg de tota la competició.

Pel que fa al lliure, després d’un disc curt amb bona execució en salts però amb piruetes poc afortunades partia de la 16ena posició per fer el disc lliure. Al seu disc lliure Bou va tornar a fer una molt bona execució pel que fa als salts que li va permetre ascendir fins a la 9ena posició, fet que la classifica per participar al Campionat de Catalunya que se celebrarà els propers 21 i 22 de juliol a Cambrils.

El campionat va comptar amb al participació d’un total de 24 patinadores en la modalitat de Figures Obligatòries i 63 pel que fa al lliure.

La seva companya Maria Reig, també del Club Natació Terrassa, es va classificar en la 6ena posició en figures obligatòries i amb els mínims requerits per poder participar al Campionat de Catalunya.