Guerra, treva i amor

per El Pou, 27 de setembre de 2017 a les 22:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. "La Treva" (Time stands still) de Donald Margulies, i dirigida per Julio Manrique e interpretada per Clara Segura (Sarah Goodwin), David Selvas (James Dood), Ramon Madaula (Richard Ehrlich) i Mima Riera (Mandy Bloom) es va poder veure a la Sala Gran del Teatre Kursaal. “La treva” és la primera de les 3 obres que conformen el TOC d’aquesta temporada. 
Any 2009. Irak està envaïda pels Estats Units. La guerra continua. James, reporter de guerra, torna de l’Irak cap al seu apartament de Brooklyn (Nova York) després d’un shock posttraumàtic. Més tard, Sarah – una prestigiosa fotògrafa de guerra i parella del James – torna al seu apartament després de patir l’impacte d’una bomba. Obligada a fer repòs, Sarah es veu obligada a fer una treva en la seva carrera i parar la seva activitat compromesa i arriscada... Aquesta pausa despertarà un munt de preguntes sobre la relació, la seva feina i, fins i tot, les seves vides... I amb l’aparició dels altres dos personatges – l’editor Richard (Ramon Madaula) i la jove Mandy (Mima Riera) – s’accentuaran encara més els problemes de la relació entre la parella i que acabaran projectant les seves vides per camins molt diferents

Més enllà de la història d’amor, "La treva" és una explosió de preguntes i reflexions sobre quin és el nostre paper enmig d’una societat acomodada que mira les desgracies i les guerres dels països llunyans des del sofà... Un guió actual carregat de subtils crítiques a un egoisme disfressat d’activisme solidari.

Foto: La Villaroel


Julio Manrique ha dirigit aquesta obra amb molta meticulositat i encert, de manera que la funció passa volant gràcies a unes brillants interpretacions dels quatre actors: Clara Segura, David Selvas, Ramon Madaula i Mima Riera.
Arxivat a:
Cultura, treva, amor, guerra



Participació