El gran blau

per El Pou, 15 de setembre de 2017 a les 10:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
   EDITORIAL DEL CUL DEL POU
Il·lustració: Laura Estrada


Que quedi clar que, per molt que el Consistori ho expliqui amb tots els ets i uts, els ciutadans de Manresa s’emprenyen com una mona amb els preus i, especialment, amb l’ampliació de la zona blava d’aparcament en 515 places. L’oposició, especialment la socialista, també pot protestar, però, en el fons, sap que és còmplice del contracte draconià que en condiciona l’explotació gestionada directament amb el cul en temps d’alcaldia del PSC. El resultat serà ben explícit aquest setembre sumant a l’adequació de la zona del carrer Saclosa, gratuïta fins ara, al caos circulatori de la Bonavista. Massa poc! Una teràpia de xoc per fotre’s el cotxe al cul –un altre cop– i evitar circular pel centre de Manresa.
 
L’Ajuntament ha aconseguit rebaixar la taxa... Encara bo. Però, és clar, les contrapartides són impopulars i ningú no s’explica com es van establir els topalls de recaptació mínima que han conduït al despropòsit. Per als més radicals, a més, sembla que les solucions de mobilitat més valentes –extreure tot el trànsit rodat del centre històric i mantenir-hi les mínimes places d’aparcament– tampoc no seran viables mentre continuem segrestats pels amics d’EYSA, els quals, obligatòriament, ens obliguen a repintar qualsevol espai d’aparcament per pagar l’abusiva factura anual. Potser aviat també proposaran haver de pagar per aturar-se a fer-la petar en algunes voreres. Tot sigui per l’amortització dels pecats municipals.  



Participació