El Mago Pop torna a il·lusionar Manresa

per Redacció, 4 de maig de 2017 a les 21:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. Un dels mags amb més projecció mundial, Antonio Díaz, ocom hom el coneix, Mago Pop, 
va tornar a Manresa per presentarel seu últim espectacle: La Gran Ilusión. 
Des del primer moment, el públic ja sap que veurà una cosa ben diferent a l’espectacle de “La Gran Ilusión”. Amb un fil conductor molt ben treballat, l’espectacle es va desenvolupant entre llum, música i màgia. Totes 3 coordinades a la perfecció i amb un ritme dinàmic que no permet la distracció del públic ni tant sol un minut. A més a més, la representació l’humor també és un dels principals protagonistas, ja que la simpatia d’Antonio Díaz enlluerna tan pel seu paper de “showman” com pels seus trucs. Una barreja que va explotant l’emoció de hom que està al públic.
 
Tot el què pugui semblar increíble, és molt creible a les mans d’Antonio Díaz. Encara que tot no seria possible sense l’actuació dels seus ajudants, els qui contribueixen a què tot surti perfecte, i així el públic pugui gaudir l’espectacle des de qualsevol espectacle.


 
El públic manresà va ser majoritariament familiar, una mostra que tant grans com petits van disfrutar de l’espectacle. Una part de la innocència d’aquests petits que pensen que tot és possible, es contagia a cada un dels racons de la sala. Així, el temps que va durar la funció, al Kursaal no es va respirar aire, sinó il•lusió.
 
La màgia de “La gran ilusión” no està només en els trucs, sinó també en el poder de Díaz per fer creure a la gent amb ella i fer-a sentit a cada una de les persones que hi ha assentada a les butaques.
     



Participació