Isclet blanc 2016

per Joan Tomasa Garroset, sommelier de Vins Tomasa, 10 de març de 2017 a les 09:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. Em plau ser testimoni del naixement d'un nou petit gran vi blanc dins de la família dels vins de la DO Pla de Bages: l'Isclet 2016.
Nascut al bressol de les vinyes del Mas de Sant Iscle, és un vi jovenívol, alegre i fresc, resultat del cupatge d'un 70 % de Sauvignon blanc un 30 % de Picapoll. Jugant-hi et pots adonar que, tant en nas com en boca, transmet unes sensacions de fruites dolces, molt fresques i agradables, amb un toc àcid ben marcat i amb característiques úniques, a causa de l'harmonia que genera una perfecta fusió entre les tipicitats del Sauvignon blanc i les del Picapoll.
 
És un vi ideal per maridar, tant amb primers plats, amanides i peixos, com per fer una copeta a mitja tarda amb amics. Ara ja no teniu excusa per no quedar amb la colla. Penseu que el preu de venda al públic serà de 6 euros. Salut i a gaudir-ne.
 
PVP: 6 € 



Participació