Roques Albes Reserva 2012

per Jaume Pont, sommelier de Setè Cel, 9 de febrer de 2017 a les 09:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS DEL BAGES. El Celler Cooperatiu d’Artés continua actualitzant els seus vins i el celler en si mateix. 
Fa uns mesos va presentar un nou vi. Amb la marca Roques Albes feien un vi correcte però clàssic. Ara, amb la nova imatge i una enologia cada vegada més actual ha sortit al mercat un cabernet sauvignon complementat amb un 30% de merlot, i afinat un any en bótes de segon i tercer vi per a aportar poca intensitat de torrats, fumats, vainilles, etc., i respectar la fruita. 
 
Aquest vi és fresc, modern, sedós, però amb un pes suficient per a donar una textura ferma i alhora amable. Una particularitat important, i per sort cada vegada més habitual, és la manca de sulfurós. Si bé n’hi ha una petita quantitat (durant la fermentació se’n produeix), seria per sota els límits legals per a poder dir que no conté sulfits. 
 
Amb una excel·lent relació preu/satisfacció, aquest nou vi amplia el ventall de possibilitats que tenim per a trobar vins de la comarca ben variats i de diferents estils i preus. 
 
PVP: 6,45 €


Visita el lloc web de Caves Artium. Celler Cooperatiu d'Artes



Participació