Ramon Mirabet reestrena el Teatre Conservatori

per Aida Solà i Concustell, 28 de gener de 2017 a les 18:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

MÚSICAEl cantautor, Ramon Mirabet, va presentar ahir al Teatre Conservatori de Manresa el seu segon projecte musical, 'Home is where the heart is', un disc ple de llum i autenticitat, on Mirabet ret homenatge al blues, al jazz i al folk.

 
Ahir al vespre Ramon Mirabet va presentar al Conservatori el seu segon disc, 'Home is where the heart is', on va donar una petita lliçó musical de com la constància dóna els seus fruits.
 
Procedent de Sitges, va haver de marxar a l'estranger, concretament a França, per obtenir el reconeixement que aquí, encara no tenia. Però, amb el concert d'ahir a la nit, Ramon Mirabet va demostrar que amb el temps les coses es posen a lloc i tornar a casa és sempre la millor opció. Acompanyat d'una banda amb gran talent, va fer vibrar durant gairebé dues hores el Conservatori.
Amb uns músics compenetrats, el cantant es va mostrar des del primer moment segur i còmode. En tot moment, el cantautor va tenir una constant interacció amb el públic, sobretot entre cançó i cançó, en què van sorgir petites anècdotes amb què es va posar el públic manresà a la butxaca. A més va explicar històries divertides que li havien passat aquest temps.



Durant la nit, va haver-hi dos moments de la nit en què van passar coses un xic diferents de què passen a un concert: Va baixar a l'escenari del teatre i va cantar des del públic la cançó del segon disc 'Shake it That'. I el segon moment va ser quan Mirabet, decidit a deixar de banda el seu repertori, va interprtar la cançó de Tom Waits –'Fish & Bird'– en què es narra la història de l'amor impossible entre un peix i una balena. El moment mentre Mirabet explicava la història de la canço al i es preparava per cantar, va provocar un gran silenci gràcies a les seves habilitats.
 
 
 
 
 
 



Participació