15 anys dalt dels escenaris

per Redacció, 9 de gener de 2017 a les 21:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. Amb les entrades exhaurides, el reconegut violinista Ara Malikian va presentar, aquest dissabte, el seu darrer espectacle: "15 anys".
 Ara Malikian va tornar al Teatre Kursaal amb un original repertori compost per obres clàssiques i adaptacions del segle XX. L'armeni va tornar al Bages per celebrar amb el públic manresà els seus 15 anys de carrera musical.

El violinista va tornar a Manresa per presentar el seu darrer espectacle "15 anys", amb un original repertori compost per obres clàssiques i adaptacions del segle XX. La seva música, plena de contrastos i expressivitat, va aconseguir contagiar d'energia al públic present, al que va fer viatjar els manresans per diferents països, segles i cultures: des d'Armènia, la cultura de l'Orient Mitjà (àrab i jueva), la cultura Centre Europea (gitana i kletzemet
), Argentina (tango) fins a Espanya (flamenc).

Foto: Teatre Kursaal

Durant les dues hores i mitja de durada, l'armeni també va aprofitar per explicar, entre peça i peça, peculiars i divertides històries que li havien anat passant durant tots aquests anys als escenaris, així com tots els moments viscuts amb la seva banda. Entre moments divertits, també hi va haver espai per moments melancòlic on el violinista va dedicar cançons al genocidi armeni i l'actual crisi dels refugiats als camps de Grècia.

Ara Malikian és un violinista d'origen libanès, considerat un dels més brillants i expressius de la seva generació amb un estil propi d'orquestra. Amb només 12 anys va fer el seu primer concert i, als 15 va ser l'alumne més jove admès a la Hochshule für Musik und Theater a Hannover (Alemanya).
 

Els seus espectacles l'han convertit en un personatge de fama internacional que li permet col·laborar sempre que pot en projectes destinats a millorar la vida de les persones més vulnerables.
 
   Foto: Teatre Kursaal
Arxivat a:
Cultura, kursaal, MÚSICA



Participació