Manel presenta el seu últim disc al Kursaal

per Aida Solà, 12 de novembre de 2016 a les 21:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. El grup barceloní format per Guillem Gisbert (cantant i guitarra), Roger Padilla (guitarra), Arnau Vallbé (guitarra), Martí Maymó (baix va fer les delícies dels seus fans al Kursaal
    
Després de 8 anys sense venir a Manresa, Manel va presentar  el seu últim disc  "Jo  Competeixo" al teatre Kursaal, tot i que també van aprofitar per tocar cançons de treballs anteriors com "Desapareixien lentament" o "Ai  Yoko".
 
Durant les gairebé dues hores de concert, el grup barceloní va presentar el seu darrer disc amb temes com "Temptacions de Collserola", tot preguntant al públic per on podria entrar el diable a Manresa... pel Parc de  Puigterrà , va demanar Gispert... I també hi va haver lloc per altres cançons com "L’arribada a l’alba a Sant  Petesburg" .


El grup barceloní durant el concert al Kursaal  Foto: Roger Rifà

Després d'una estona cantant cançons del darrer projecte, va arribar el moment més entusiasta del concert, quan el grup va recordar un clàssic que els ha acompanyat al llarg de molts concerts: "Boomerang"


"Quin dia feia i amics" i "Benvolgut" van tancar el concert. Tot seguit, i per petició dels aplaudiments del públic i els crits de la gent demanant una cançó més, “La bola de cristall”, “Teresa Rampell” i “Jo competeixo”, cançó que dóna títol al darrer àlbum del grup. 

Manel s'acomiada del públic de Manresa Foto: Roger Rifà



Participació