En clau d’humor, amb David Guapo

per Laura Coletas, 29 de febrer de 2016 a les 20:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. La Sala Gran del Teatre Kursaal es va omplir de gom a gom per acollir l’humorista i cantautor conegut amb el pseudònim de David Guapo. David Callejón va començar com a músic en diversos pubs de Barcelona, però el seu salt a la televisió el va portar a convertir-se en un dels humoristes amb més èxit del moment. Ha col·laborat en diversos programes com “El club de la Comedia” o el Programa del Buenafuente  Amb el monòleg “Que nos frunjan la fiesta II” el riure, l’humor i la improvisació van estar garantits des del primer moment. Un espectacle únic, original i divertit que va comptar amb la participació del públic en algunes ocasions. Tampoc hi van faltar els aperitius musicals marcats per cançons anecdòtiques i divertides. Diàlegs i música es van fusionar en una funció que no va deixar a ningú indiferent.



David Guapo va aconseguir encisar els espectadors fins a l’últim segon, ironitzant sobre els aspectes més quotidians de la societat actual, amb els quals de ben segur que en algun moment o altre totes les persones que estàvem entre el públic ens hi vàrem poder sentir identificades. 




Participació