Dr.Calypso presentarà nou single a la fàbrica de la cervesa Guineu

per Redacció, 7 de desembre de 2015 a les 19:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
CULTURA-MÚSICA. "El que vull"  es presentarà el proper 12 de desembre a Valls de Torroella. El conjunt aprofitarà la jornada per celebrar la sortida del nou disc i l'enregistrament d'un nou videoclip. Tres dies abans, el dimecres 9, s'estrenarà la cara A al web de la revista "Enderrock"
Després del seu darrer treball "Sempre endavant" (2013) i d'algun canvi de formació, el grup de Barcelona ens presenta dos nous temes: "El que vull" i "Vehicle".


Aquest 7", "El que vull" (Buenritmo / Daily Records, 2015) ha estat gravat i editat en col.laboració amb la cervesería artesana Guineu, d'aqui la temàtica i la portada "cervesera" del disc.

La Cara A inclou "El que vull", una oda a la cervesa i als bons moments passats en la seva companyia, però especialment ho es a la cervesa artesana i la canço vol ser un homenatge a tots els dedicats fabricants d'aquest preciat liquid !!


La cara B l'ocupa una versió dels Ides of March, "Vehicle", un tema que posteriorment va ser versionat en clau instrumental per Chet Baker, que és la versió que recrea Dr. Calypso.Les dos cançons van ser gravades a finals de juliol als estudis Sol de Sants de Bcn i han estat produides i mesclades pel reputat productor Mike Mariconda.

Arxivat a:
Cultura, MÚSICA



Participació