Un repàs per la trajectòria professional de Carlos Latre

per Aida Solà i Concustell, 30 d'agost de 2015 a les 14:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. Després de l'arrasador triomf del seu anterior treball sobre les taules, "Yes, Spain is different", Latre es va embarcar el passat gener a la gira nacional del show "15 años no es nada", en el qual fa un repàs a tota la seva carrera amb més força i diversió que mai. Després del seu llarg pas per Barcelona, on ha pastat aplaudiments i crítiques positives per igual, l'imitador va aterrar al Teatre Kursaal en plena Festa Major a la ciutat. Sembla que va ser ahir quan Carlos Latre es convertia en un artista popular a la mà de Xavier Sardà i les seves Cròniques Marcianes, però ja han passat uns quants anys... Tants que l'imitador celebra els seus 15 anys en el món de l'espectacle. Sota el títol de "15 años no es nada" , Latre ens proposa un show proper on puja a l'escenari tots els personatges que l'han anat acompanyant durant la seva carrera.

L'humor, les crítiques, les imitacions i una bona posada en escena són les armes que reuneix l'espectacle per enamorar el públic. Els referents dels seus treballs en ràdio, televisió, publicitat o cinema i la recuperació d'alguns dels seus personatges més mítics configuren l'eix principal del show. El muntatge es projecta com una oportunitat estupenda per riure les excel·lents imitacions de Latre, que toquen algunes de les figures més típiques de la nostra cultura popular i moderna: des de Lola Flores o Juanito Valderrama a Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre o la Duquesa de Alba.

Foto: www.carloslatre.com

Destacar alguna cosa de "15 años no es nada" és difícil, ja que Latre és un showman autèntic, un geni de l'escenari, que es guanya el públic amb el seu art i en les seves imitacions. Tot i això, posarem la cirereta en el seu repàs a Crónicas Marcianas, que, amb veu en off del mateix Xavier Sardà, va enumerant personatges que va imitar fa anys al programa mentre que Latre va representant, sense descans, els més de vint personatges. L'ovació del públic és espectacular en un dels moments més cridaners, entranyables i sorprenents de "15 años no es nada".



Participació