El Sallent comença la fase de permanència guanyant al CB Quart (67-61)

per Anna Pujol, 27 de maig de 2012 a les 16:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET FEMENÍ-CRÒNICA.  L'eliminatòria es juga a tres partits: el primer a Sallent, el segon a Quart i el tercer a la localitat bagenca altre vegada. De moment, l'equip sallentí ha aconseguit el primer punt i només n'hi falta un altre per mantenir-se a Segona. Les noies de l'Himesa Sallent van manar en el marcador durant tot el matx, exceptuant l'últim minut del segon període i el primer minut del tercer. Tanmateix, en aquests moments, el conjunt gironí només va poder posar-se tres punts a sobre, de seguida trencats per una ratxa de 10 a 0 del Sallent. Tots els intents de remuntada van estar contra-atacats amb parcials favorables a les locals, que no es van posar nervioses. No els va tremolat la mà ni a la línia de tres punts (8 triples per 5 de les visitants), ni a la de tirs lliures (78% per 52% visitant).

Després d'un sorprenent triple empat en la classificació, que l'ha portat a fer fases de permanència quan es pensava que no n'hauria de fer, ara l'Himesa Sallent ha d'afrontar el proper partit i a intentar acabar l'eliminatòria amb una victòria a Quart.

Himesa Sallent A 67 :  Agramunt, Garcia 4, Sanfeliu, Puigmal 2, Trullàs 12, Pujol 18, De Tena, Planas 6, Badia, Martinez 4, Estany 21