La Salle Manresa: categoria nova, directiva nova

per Marc Orriols i Gol, 27 de maig de 2012 a les 20:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET. L’AE La Salle Manresa canviarà de directiva el mes de juny. S’han convocat eleccions a les quals l’actual junta, presidida per Jaume Torreguitart, no s’hi presentarà. Marc Puig, doncs, serà escollit nou president de la Salle Manresa com a única candidatura. Després d’assolir l’accés a la primera categoria catalana de bàsquet, l’equip manresà es veurà sotmès a una nova onada de canvis. La directiva d’enguany representada per Jaume Torreguitart no es tornarà a presentar en les eleccions que es duran a terme a mitjan de mes de juny.

El divendres 25 de juny es van dur a terme les presentacions per escrit de les candidatures i la seva oficial exposició. A partir d’aquí caldrà esperar fins el divendres 15 de juny, dia en què els socis de l’entitat manresana podran fer ús del seu dret a vot de les candidatures presentades. Fins el moment, i tot sembla apuntar que serà així, només hi ha declarat l’equip representat per Marc Puig, que encapçala una junta de més de 20 persones. 

Sergi Muñoz tampoc continuarà formant part de la junta directiva. Foto: Josep Gonzàlez
Arxivat a:
Gent, La Salle Manresa
Participació